Aanbod

Ik bied verschillende digitale pakketten aan om je een idee te geven van de mogelijkheden en prijzen. Omdat ieder interieur uniek is, begrijp ik dat deze pakketten niet altijd precies aansluiten bij jouw specifieke wensen. Neem dan gerust contact met me op, samen bespreken we dan hoe ik jou het beste kan helpen.

Kleur- & behangadvies

Kleur is enorm bepalend in je interieur en is daarmee de basis voor een sfeervolle ruimte. In het kleuradvies kijk ik naar wat het beste bij jouw ruimte en smaak past. Ik houd rekening met de lichtinval, de functie van de ruimte en natuurlijk jouw voorkeuren. Op basis daarvan maak ik een overzichtelijk plan, waarin precies staat welke kleur je waar kunt toepassen. 

  • Na aanschaf ontvang je per mail een vragenlijst waarin je jouw wensen en voorkeuren doorgeeft
  • Je ontvangt een uitgebreid digitaal advies van de kleuren en de toepassing. Inclusief:
    • Moodboard van jouw stijl en het advies.
    • Een duidelijk overzicht van de gekozen kleuren met kleurcodes, verf/behang merken, en geadviseerde afwerking. 
    • 2D plattegrond met de plaatsing van de kleuren en het behang, zodat jij of de schilder/behanger direct aan de slag kan.

Optioneel

  • Een fysieke stalenbox met de uitgekozen kleur- en behangstalen, zodat je deze kunt gebruiken bij het uitzoeken van je meubels en accessoires (meerprijs)

 

€195 incl. BTW

Interieur advies twee hoog voor

Indelingsplan

De bank tegen de muur of toch maar aan de andere kant van de kamer. Kom je er niet uit met de indeling van je meubels? Een goed indelingsadvies zorgt ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut. In een indelingsplan op maat kijken we naar de mogelijkheden en functies van de ruimte. Zo maken we een praktische indeling, die helemaal aansluit bij jouw levensstijl.

  • Na aanschaf ontvang je per mail een vragenlijst waarin je je wensen en voorkeuren doorgeeft
  • Je ontvangt een uitgebreid digitaal advies over de indeling van jouw ruimte. Inclusief:
    • Moodboard van jouw stijl en het advies.
    • Een gedetailleerde 2D plattegrond van de ruimte op schaal, waarop alle meubels en andere elementen worden weergegeven. 
    • 2 indelingen uitgewerkt, zodat je de indeling kunt kiezen die het beste bij jou past.

Optioneel

  • Om een ruimte optimaal te benutten zijn maatwerkmeubels ideaal. Indien gewenst adviseer ik je bij het ontwerp van het meubel en begeleid ik de uitvoering hiervan (meerprijs)

 

€245 incl. BTW

Compleet interieuradvies

Wil je jouw interieur van A tot Z aanpakken? Een nieuw huis, een flinke verbouwing of een compleet nieuw interieur vraagt om veel keuzes maken. Welke indeling is optimaal, welke materialen zijn een slimme keuze en welke stijl wil ik? Heb je hier geen tijd voor, of voldoende kennis? Dan is het complete interieuradvies de juiste keuze. Bij dit pakket ontzorg ik je zoveel mogelijk, zodat jij vooral kan gaan genieten van deze leuke periode. 

  • Na akkoord op de offerte ontvang je een vragenlijst waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken.
  • Je ontvangt een uitgebreid advies over jouw ruimte. Inclusief:
    • Moodboard van jouw stijl
    • Gedetailleerde 2D plattegrond op schaal
    • Kleur- en materialenplan
    •  Meubelplan
    • Verlichtingsplan
    • Indien van toepassing maatwerktekeningen
    • Shoplijst
  • Een fysieke stalenbox en geprint advies. 

 

De prijs voor een compleet advies is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Voor dit advies werk ik met offertes op maat. Om je een richtlijn te geven: de vanafprijs bedraagt €1.995,- Neem hiervoor contact met mij op via onderstaande knop!

Basis advies

Kom je er niet uit bij het kiezen van een eettafel, twijfel je over een materiaalkeuze of heb je alleen hulp nodig bij een specifieke vraag? 

Of twijfel je nog om een interieuradviseur aan de slag te gaan? 

Bij dit advies mag je me elke vraag stellen over je interieur. Ik denk met je mee, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Op deze manier kun je laagdrempelig kennismaken met mij en met het inhuren van een interieurstylist. 

  • Na aanschaf neem ik per mail contact met je op, zodat we jouw vraag kunnen bespreken
  • Binnen twee weken, ontvang je per mail mijn advies en persoonlijke tips over jouw vraagstuk. 
  • Bij dit pakket ontvang je geen plattegronden of plannen, maar een simpel en kort geschreven advies waarmee je meteen aan de slag kan. 

 

€65 incl. BTW

Veel gestelde vragen

De vragenlijst ontvang je per mail van mij. Hierin vraag ik naar jouw woonstijl, om welke ruimte het gaat, je voorkeuren en je levensstijl. Hierdoor kan ik aan de slag gaan met een advies wat echt bij jou past. 

Daarnaast vraag ik je om foto’s en video’s van de ruimte, welke meubels je wilt behouden en welke juist niet. Als je een plattegrond van de ruimte hebt, ontvang ik die ook graag.

Bij een compleet advies zullen we ook werken met een gedeeld Pinterest bord, zodat we inspiratie met elkaar kunnen delen.

Mijn doel is om een interieuradvies te geven dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Natuurlijk heb ik een eigen smaak: zoals je wellicht kunt zien aan mijn website, houd ik zelf wel van een beetje kleur. Maar in mijn adviezen staat jouw persoonlijke stijl natuurlijk voorop. Al kan ik niet beloven dat ik je niet uit je comfortzone probeer te trekken met een kleursuggestie 🙂

Een professioneel interieuradvies is een waardevolle investering voor de lange termijn. Mijn doel is om jouw huis te transformeren tot een mooie en praktische woning met een persoonlijk plan. Door vanuit dit plan gerichte aankopen te doen, voorkom je miskopen en bespaar je geld. Bovendien bespaart een goed interieuradvies je natuurlijk ook tijd. Je hoeft niet meer ellenlang te dwalen door alle woonwinkels, want je gaat gerichter op zoek. Doordat ik je ontzorg in dit proces, kun jij je richten op andere zaken en zonder stress gaan genieten van je nieuwe interieur.

De levertijd is afhankelijk van het advies dat je afneemt.

Voor een kleur- & behangadvies en het indelingsplan streef ik ernaar om dit binnen 6 weken naar je op te sturen.

Als je kiest voor een simpel advies, dan streef ik ernaar om dit binnen 2 weken aan te leveren.

Bij een compleet advies is het afhankelijk van welke onderdelen er in het advies worden opgenomen. In de offerte zal een tijdsplanning worden meegenomen. 

Uiteraard! Ik zal je nooit vragen om al je huidige meubels weg te doen. In de vragenlijst kun je aangeven welke items je graag wilt behouden, dan neem ik ze mee in het advies.

Ja, ik zoek graag met je mee naar budgetvriendelijke oplossingen. 

Ben jij toe aan een nieuw interieur?

Ontdek hoe ik jouw woonruimte kan transformeren en neem contact met mij op voor een persoonlijk interieuradvies.

Contact

E-mail: info@tweehoogvoor.nl

Tel: 06 29 44 64 28

Ook bereikbaar via WhatsApp

KvK: 93623216

BTW: NL005031844B61